De lessen worden gegeven door Miranda de Vries. Zij heeft diverse opleidingen, cursussen, trainingen en bijscholingen gevolgd op het gebied van ontspanning, dans en sport/beweging voor de leeftijdsgroep 1,5 t/m 100 jaar. Miranda schoolt zich voortdurend bij om zich in haar vakgebied te blijven verdiepen en nieuwe ontwikkelingen in haar lessen in te kunnen zetten/door te kunnen voeren.

Door haar achtergrond met whiplash en bijnieruitputting en daaraan gerelateerde klachten, is zij in staat om ook mensen die –om wat voor reden dan ook- fysiek rustig moeten opbouwen, stapje voor stapje in beweging te brengen.

Haar passie is om kinderen en volwassenen met behulp van haar lessen weer bij zichzelf te brengen en hen vanuit hun eigen kern te laten stralen/leven.

Naast toegewijd en enthousiast docente is Miranda ook moeder van een 6-jarige zoon.

 “Als ik zie hoe sommige volwassenen en kinderen de lessen binnen komen en hoe stralend ze na een les/lessenreeks weer weggaan, dan voel ik een diepe dankbaarheid dat ik daar deelgenoot van mag zijn.”                                                                                                                                                             Miranda

 

Enkele reacties deelnemers

“Ben heel enthousiast over de lessen die ik heb mogen meemaken. Het heeft mij heel goed gedaan zo goed zelfs dat ik er mee door wil gaan. Het is een aanrader om met mindfitness kennis te maken. Ga zo door,je maakt een ieder blij.
Een enthousiaste deelneemster

“Miranda, bedankt voor de lessen mindfitness via Wijz. Het was elke week weer een andere les, de lessen bestonden uit inspanning en ontspanning. Meditatie, yoga, dans. Ik vond deze afwisseling heel prettig.
Ik verheug me er op om in september weer te beginnen.”
Aydanur

“Afgelopen maanden heb ik een aantal mindfitness lessen gevolgd bij Miranda. Voor mij was dit een hele nieuwe ervaring, omdat ik nog nooit op zo’n manier met sporten en ontspannen was bezig geweest. Ik was dan ook erg benieuwd of dit wat voor mij was en bij mij zou passen. In een gemoedelijke huiselijke vertrouwde sfeer heb ik de lessen gevolgd. De lessen waren erg gevarieerd en na iedere les merkte ik hoe waardevol het is om even met je gedachten met totaal andere dingen bezig te zijn. Miranda heeft een hele rustige stem, wat heerlijk was tijdens het ontspannen gedurende de eindontspanning. Ook de oefeningen/dansen op ritmische muziek vond ik een fijne afwisseling met de ontspanningsoefeningen. Het is echt even volledig tot jezelf komen en door de inspirerende woorden en deskundige begeleiding van Miranda kijk je iedere keer weer uit naar een volgende les!”
Arianne

“Het is een zaligheid om jezelf een uurtje (of meer) te gunnen met de lessen van Miranda. Acceptatie van al wat is. Er is meer dan genoeg ruimte voor jou. Ik zou zeggen: gun jezelf die, het is meer dan de moeite waard!”
Ellen van Polanen Petel

“Ik voel me telkens weer vol energie na de lessen bij Miranda. Een echte aanrader!”
Anoniem, deelnemer Mindfitness