Wat is Kinderyoga (7-12 jaar)
Kinderyoga biedt een diversiteit aan oefeningen en spelletjes op het gebied van adem, houding, concentratie, samenwerking en ontspanning. Deze kindgerichte oefeningen worden in spelvorm aangeboden, waarbij plezier voorop staat.

Kinderyoga bevordert souplessekracht en evenwicht in fysiek en mentaal opzicht. Door kinderyoga ontdekken kinderen grenzen en emoties, van henzelf en van de ander. Met behulp van kinderyoga stimuleer je het bewustwordingsproces van lichaam en geest al op jonge leeftijd, wat een positieve bijdrage levert aan een evenwichtige ontwikkeling van het kind. Maar bovenal is kinderyoga ontzettend leuk!

Hoe ziet een les er uit
Een les kenmerkt zich door een afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten.
Elke les beleven we een nieuw yoga-avontuur, in het teken van een thema, dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
Zo gaan we bijvoorbeeld (denkbeeldig) naar verre landen, naar indianen of maken kennis met vlinders, vogels en krachtdieren.
We zingen, dansen, tekenen en doen o.a. ontspannings-, massage- en concentratieoefeningen en adem-, expressie- en yogaspelletjes.

Voor wie
Geen energie? Altijd moe? Vaak ziek? Regelmatig hoofdpijn? Onrustig? Onzeker over jezelf? Moeite met concentreren? Een negatief zelfbeeld? Of gewoon zin in een leuke les voor lichaam en geest?
Meld je dan hier aan.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
De kleine groepjes en de huiselijke sfeer zorgen voor veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer en maken dat de lessen ook zeer toegankelijk zijn voor kinderen die zich niet prettig voelen in grote groepen, snel afgeleid zijn of te snel overprikkeld raken.

Ook hoogsensitieve kinderen en kinderen die vaak buikpijn hebben, onrustig slapen of snel angstig zijn kunnen baat hebben bij kinderyoga.

Doe mee en kom gezellig samen bewegen en ontspannen!

Wanneer
Workshop Kinderyoga voor jong en oud
Dag:             Maandag
Data:           15 januari 2018
Tijdstip:      17.00-17.45 uur
Locatie:       Multifunctioneel Centrum de Bolder, Dobbe 29 Zwolle
Kosten:        € 7,50 p.p. / € 5,= p.p. als je met z’n 2-en komt
Aanmelden:  klik hier

Kinderyoga – individueel
Op afspraak