Wat is Ouder en Kind-yoga 
Ouder en Kind-yoga biedt een diversiteit aan oefeningen en spelletjes op het gebied van adem, houding, concentratie en ontspanning voor ouder en kind. Deze kindgerichte oefeningen worden in spelvorm aangeboden, waarin plezier voorop staat.

Ouder en Kind-yoga biedt quality-time voor ouder en kind. We geven tools om rustmomenten in een dag in te bouwen en om de verbinding tussen ouder en kind te ervaren, te verstevigen en te verdiepen. Maar bovenal is Ouder en Kind-yoga ontzettend leuk!

Hoe ziet een les er uit
Een les kenmerkt zich door een afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten.
Elke les beleven we een nieuw yoga-avontuur, in het teken van een thema, dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
Zo gaan we bijvoorbeeld (denkbeeldig) naar verre landen, naar indianen of maken kennis met vlinders, vogels en krachtdieren.
We zingen, dansen, tekenen en doen o.a. ontspannings-, massage- en concentratieoefeningen en adem-, expressie- en yogaspelletjes.

Voor wie
De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.

De kleine groepjes en de huiselijke sfeer zorgen voor veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer en maken dat de lessen ook zeer toegankelijk zijn voor kinderen die zich niet prettig voelen in grote groepen, snel afgeleid zijn of te snel overprikkeld raken.

Ook hoogsensitieve kinderen en kinderen die vaak buikpijn hebben, onrustig slapen of snel angstig zijn kunnen baat hebben bij Ouder en Kind-yoga.

Doe mee en kom gezellig samen bewegen en ontspannen!

Je kunt meedoen op blote voeten of sokken/sloffen met anti-slip en op een zelf mee te brengen matje of tuinstoelkussen.

Wanneer
Workshop Ouder en Kind-yoga / Kinderyoga voor jong en oud
Dag:             Maandag
Data:           15 januari 2018
Tijdstip:      17.00-17.45 uur
Locatie:       Multifunctioneel Centrum de Bolder, Dobbe 29 Zwolle
Kosten:        € 7,50 p.p. / € 5,= p.p. als je met z’n 2-en komt
Aanmelden:  klik hier

Ouder en Kind-yoga – individueel
Op afspraak