Support & Coaching

Ik ben Miranda de Vries.

Ik heb zelf ‘aan den lijve’ mogen ondervinden wat voor een geweldige impact een support-groep in je genezingsproces c.q. je ontwikkeling is. Ik begon te begrijpen waarom ik ‘vast zat’. Ik begon te ervaren dat je gesteund voelen een belangrijke factor, zelfs voorwaarde is, om te groeien, te leren, je te ontwikkelen… om te leven i.p.v. te overleven.

Ik heb ontzettend veel geprobeerd qua behandelingen, methoden etc.. En elke keer gaf het een tijdelijke verbetering of bracht het me een stapje verder in mijn reis van ‘overleven naar leven’.

Echter, het toepassen van enkele eenvoudige support-principes in mijn dagelijks leven, verbeterde niet alleen mijn fysieke belastbaarheid. Het bracht me zoveel meer. Ik denk dat ik wel kan stellen dat het m’n relatie heeft gered. Sinds mijn vriend en ik de oefeningen regelmatig doen, zien we elkaar weer echt, voelen we ons meer dan ooit verbonden met elkaar.

Maar nu weer terug naar jou.

Nu ik de lijst met gevolgde opleidingen, cursussen, trainingen, programma’s, workshops en bijscholingen hiermee heb kunnen aanvullen, komt alles eigenlijk samen.

Met deze support-sessies ontvang je tools om te groeien op alle lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en sociaal)!

We zetten samen stappen om:

* meer moeiteloosheid in je leven te ervaren, dus dat het meer gaat stromen

* de hoeveelheid ‘positieve’ gevoelens in je leven te vergroten

* je zogenaamde geluksplafond te verhogen

* feel good-ervaringen te creëren

* je te verbinden, te ontwikkelen/groeien en elkaar te inspireren

* je bovenal gesteund te voelen


Met de aangeleerde principes kun je na het volgen van de sessies met één of meer deelnemers verder gaan. Ook kun je kiezen voor een verdiepingstraject.


Opties:

Groep (max. 4 pers.):

1x p/wk in Zwolle, locatie Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3.

Kijk voor meer info in de agenda.


1-op-1:

Na aanmelding neem ik contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.

Klik hieronder om je aan te melden.

Online:

Liever online?

Klik hier om je aan te melden.

Aanmelden